Μέγαρο Φράγκων 19

Μέγαρο Φράγκων 19

Μέγαρο Φράγκων 19

Το Thess Office προέκυψε από την ανάγκη να εξυπηρετηθούν όσοι επαγγελματίες, δεν διαθέτουν στη πόλη της Θεσσαλονίκης μόνιμο εργασιακό χώρο, κατάλληλο να καλύψει τις επαγγελματικές ανάγκες τους.

Απευθύνεται σε όλους εκείνους τους επαγγελματίες (δικηγόρους,  μηχανικούς, εμπόρους και εμπορικούς αντιπροσώπους, μεσίτες και όχι μόνο) που ελλείψει επαγγελματικής στέγης, επιθυμούν να φιλοξενήσουν τους πελάτες τους σε ένα αξιοπρεπές ιδιωτικό περιβάλλον, υποστηριζόμενο από βασικό εξοπλισμό γραφείου, πλέον υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας εσωτερικού και διαδικτύου.

Για τον σκοπό αυτό, στο μέγαρο της οδού Φράγκων 19, στην καρδιά της πόλης της Θεσσαλονίκης, παρεκτός των διαθέσιμων προς ενοικίαση χώρων γραφείων (για διάρκεια μίσθωσης πέραν του έτους), έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα και γραφειακοί χώροι, που διατίθενται προς χρήση για περιορισμένο χρονικό διάστημα και με μικρή επιβάρυνση.

Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει τα επαγγελματικά ραντεβού του και να εργαστεί, έναντι χρέωσης ανάλογης του χρόνου χρησιμοποίησης του γραφείου πλέον τυχόν πρόσθετων προσφερόμενων υπηρεσιών (φορολογική έδρα, διαχείριση αλληλογραφίας).

Newsletter

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.